Sponsoring bij VV Bunde - Voetbalvereniging Bunde

Sponsoring bij VV Bunde

Sponsoring bij VV Bunde

VV Bunde is een vereniging die een belangrijke plaats inneemt in het Bundense sociale, maatschappelijke en culturele leven. Momenteel telt onze vereniging circa 425 leden. Ons eerste elftal speelt in de 4e klasse van de K.N.V.B. en heeft gezonde ambities om op korte termijn door te stromen naar de hogere klassen in het amateurvoetbal. Elk weekend vinden ruim 10 thuiswedstrijden plaats op ons sportcomplex Heiveld. Dit biedt ruime mogelijkheden om uw bedrijf breed te profileren. Door een positieve en sportieve uitstraling zal VV Bunde de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. 

Als sponsor heeft u natuurlijk uw eigen wensen m.b.t. sponsoring met een daarbij passend sponsorbudget. Wij hebben enkele standaard sponsorpakketten voor u samengesteld, maar streven altijd naar een oplossing op maat. Mochten er dus geen geschikte opties zijn in de standaard sponsorpakketten, dan zoeken wij graag samen met u naar een maatwerkoplossing zoeken die wel bij u past. 

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd geraakt of wilt u graag meer informatie ontvangen over sponsoring bij VV Bunde, neem dan contact met ons op via sponsoring@vvbunde.nl of 06-83155744.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!