Nieuws - Voetbalvereniging Bunde

Nieuws

Nieuws

Problematiek wilde zwijnen

17 augustus 20:45  Problematiek wilde zwijnen Zoals jullie wellicht in de media hebben kunnen lezen wordt het Heiveld momenteel geteisterd door agressieve wilde zwijnen. Vanuit de gemeente worden momenteel diverse maatregelen genomen en daarbij is ook het advies om in de schemering niet buiten de hekken van de accommodatie te komen. Aangezien er geen duidelijkheid bestaat over de periode waarin dit advies geldt en wij de trainingen toch willlen laten starten adviseren wij om de kinderen na de training op te halen op ons sportcomplex en niet alleen naar huis toe te laten komen. Wij hebben begrepen dat zolang er geluid, licht en drukte op de accommodatie en parkeerplaats is, de kans dat een wild zwijn zich richting ons sportcomplex begeeft zeer klein is, maar uiteraard niet is uitgesloten. Het is van essentieel belang dat de hoofdpoort dicht is op het moment dat er activiteiten op onze accommodatie plaatsvinden, daarom roepen wij iedereen, die onze accommodatie betreed op, om er zorg voor te dragen dat de poort dicht wordt gedaan. Ook al staat deze open, doe hem dicht! Uiteraard zullen wij dit ook zelf mee in de gaten houden. Het hekwerk van veld 2 zal gerepareerd worden en we hopen dat deze niet weer vernield wordt. Dus zeker bij schermering na afloop van de training adviseren wij u, uw kinderen op te halen en niet alleen naar huis te laten komen. Met betrekking tot de bovenbouw en senioren is het advies om gezamenlijk de accommodatie te verlaten en niet alleen te vertrekken. Noch de Gemeente noch VV Bunde kunnen aansprakelijk gesteld worden in geval er toch zich een calamiteit voordoet. De Gemeente Meerssen heeft op haar website een pagina geplaatst in verband met de problematiek. De laatste stand van zaken kunt u op deze pagina terugvinden. https://www.meerssen.nl/wilde_zwijnen


Trainingsschema 2023-2024

17 augustus 9:45  Trainingsschema VV Bunde 2023-2024 (jeugd en senioren)meer »


KNVB-beker: Bunde kansloos tegen derdedivisionist Eemdijk

13 augustus 9:00  Bunde werd in de strijd om de KNVB-beker in de eerste voorronde gekoppeld aan Eemdijk uit Bunschoten, spelend in de derde divisie. De vier klassen hoger spelende ploeg won zoals verwacht van de kersverse derdeklasser en halve finalist van de districtsbeker uit Bunde: 5-0.meer »


Indeling jeugdteams 2023-2024

15 juni 8:30  Indeling jeugdteams 2023-2024 (zie afbeelding)meer »


Transfernieuws

2 april 20:00  Vanaf komend seizoen 2023/2024 zal onze selectie worden versterkt met aanvulling uit JO19. Daarnaast zullen er tot dusver ook 3 spelers van buiten zich bij onze vereniging voegen en onze selectie gaan versterken.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!