Nieuws

Nieuws

Fijne feestdagen!

24 december 9:30  Na wederom een apart voetbaljaar willen wij iedereen via deze weg hele fijne feestdagen wensen. Hopelijk zien we elkaar snel weer in 2022! 🥂 💚🤍


ST VV Bunde JO13/1 kampioen na een 5-1 overwinning op RKHSV JO13!

26 oktober 21:15  Na de 0-2 uit bij Geuldal en de 2-3 van Eijsden bij BMR had Bunde de koppositie verstevigd met een doelpunt naar plus 6. Alle koppies stonden gericht op een goed resultaat, de mannen waren gemotiveerd en geconcentreerd maar ook zenuwachtig. Dit liet zich merken in de eerste helft zonder al te grote kansen en dus gingen de mannen van Micha, Bart, Daniel, Jordi en Olav rusten met een 0-0. Na rust gingen alle remmen los en denderde Bunde over RKHSV heen en kwam Bunde al snel op 1-0 door een goed afgeronde aanval en was Sem diegene die de trekker overhaalde. Niet veel later werd Senne getorpedeerd binnen de 16, penalty! En het was Liam die koelbloedig de 2-0 tegen de touwen joeg. Bunde had Heugem bij de keel maar een klein moment van onoplettendheid bracht 2-1 op het scorebord. Maar dit mocht de pret niet drukken, want Luca had al beslist dat hij zou scoren en ja dat gebeurde ook met nummer 11 van het seizoen zette hij de 3-1 op het bord. Niet veel later kregen de ruim 150 toeschouwers weer een penalty te zien voor Bunde, maar was het goed keeperswerk van RKHSV wat de stand op 3-1 liet staan. De 4-1 van Bunde was van ongekende schoonheid, de lange crosspass van Lars naar Liam werd op de volley ingeschoten en was de wedstrijd zo goed als beslist. Het slotakkoord werd ook een hatrickakkoord van Liam, die een vrije trap van rand 16 onder de aan de grond genagelde Heugem keeper schoot en de 5-1 liet noteren. Na het laatste fluitsignaal kon het feest losbarsten en kon de kampioensschaal de lucht ingehouden worden door Jesse en kon het feest beginnen.! Vince, Jesse, Menno, Bart, Siem, Senne, Lars, Ruben, Raf, Tycho, Liam, Sem, Luuk, Micah, Koen Rn Luca van harte gefeliciteerd met dit dik en dik verdiende kampioenschap en heel veel succes in de 2e klasse.


VV Bunde verlengt contract met hoofdsponsor Hoveniersbedrijf Cordewener Groen

6 december 18:30  VV Bunde is verheugd om in deze bijzondere tijd te kunnen mededelen dat hoofdsponsor Hoveniersbedrijf Cordewener Groen ook de komende vier seizoenen aanblijft als hoofdsponsor van de vereniging. meer »


Hoog bezoek voor onze jeugdspelers!

5 december 12:30  De jeugdspelers werden woensdagavond ‘overvallen’ door een bezoekje van vier zeer sportieve pietjes. Naast snoepgoed en cadeautjes uitdelen (met dank aan onze hoofdsponsor voor de jeugd Albert Heijn Dijkstra) trapten de pietjes ook nog een balletje mee. Het was een leuke avond.


Gratis sponsoren via Sponsorkliks

18 november 20:30  De feestdagen komen er weer aan! Denk bij het online cadeaus kopen dan aan ons! Door je cadeaus te bestellen via deze link ontvangt onze vereniging per bestelling een vastgesteld percentage van het aankoopbedrag!meer »


Iedere zaterdag voor de jeugd ‘Mini-mix wedstrijden’

8 november 15:30  Naar aanleiding van het succes van de afgelopen zaterdagen gaan we ook de komende weken ‘Mini-mix wedstrijden’ aanbieden voor de jeugd. De ‘Mini-mix wedstrijden zijn onder leiding van Bernd Caelen. Wil jij naast je training nog een wedstrijd spelen en leren voetballen met andere teamgenoten? Ben er dan bij!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!