Nieuws

Nieuws

VV Bunde verlengt contract met hoofdsponsor Hoveniersbedrijf Cordewener Groen

6 december 18:30  VV Bunde is verheugd om in deze bijzondere tijd te kunnen mededelen dat hoofdsponsor Hoveniersbedrijf Cordewener Groen ook de komende vier seizoenen aanblijft als hoofdsponsor van de vereniging. meer »


Hoog bezoek voor onze jeugdspelers!

5 december 12:30  De jeugdspelers werden woensdagavond ‘overvallen’ door een bezoekje van vier zeer sportieve pietjes. Naast snoepgoed en cadeautjes uitdelen (met dank aan onze hoofdsponsor voor de jeugd Albert Heijn Dijkstra) trapten de pietjes ook nog een balletje mee. Het was een leuke avond.


Gratis sponsoren via Sponsorkliks

18 november 20:30  De feestdagen komen er weer aan! Denk bij het online cadeaus kopen dan aan ons! Door je cadeaus te bestellen via deze link ontvangt onze vereniging per bestelling een vastgesteld percentage van het aankoopbedrag!meer »


Iedere zaterdag voor de jeugd ‘Mini-mix wedstrijden’

8 november 15:30  Naar aanleiding van het succes van de afgelopen zaterdagen gaan we ook de komende weken ‘Mini-mix wedstrijden’ aanbieden voor de jeugd. De ‘Mini-mix wedstrijden zijn onder leiding van Bernd Caelen. Wil jij naast je training nog een wedstrijd spelen en leren voetballen met andere teamgenoten? Ben er dan bij!meer »


De meiden van VV Bunde MO17 staan er weer piekfijn op!

12 oktober 15:00  Bij de start van de competitie heeft het team samen met hun sponsoren en trainers een toast uitgebracht op een goed en sportief voetbalseizoen. meer »


Nieuw bestuurslid | Ken Schattenberg

8 oktober 20:00  VV Bunde is verheugd het vertrek van voormalig bestuurslid sponsorcommissie Jack Coumans op te vullen met Ken Schattenberg als nieuw bestuurslid. Wij wensen Ken veel succes en bedanken Jack voor zijn enthousiasme en toewijding de afgelopen jaren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!