Datum

26 november 2022

Accommodatie

Onbekend

3 punten voor de veteranen van Bunde: tegen Geuldal werd afgelopen zaterdag met 1-3 gewonnen! Op het complex van Schin op Geul was Bunde in de eerste helft de bovenliggende partij. Een aantal kansen en mogelijkheden werd niet door Bunde verzilverd. Nadat Danny met een katachtige reflex de enige kans van Geuldal in de eerste helft wist te stoppen, schoot Pascal op aangeven van Kenneth vlak voor rust Bunde vanuit een moeilijke hoek op voorsprong (0-1). Dit schot was tevens het laatste balcontact voor het rustsignaal. Na een donderspeech van Wim – hij leek de coach van Saudi Arabië tegen Argentinië wel – schoot Bunde in de tweede helft uit de startblokken. Nadat Bunde eerst nog een grote kans had verprutst, kon Guy op aangeven van Robin binnentikken (0-2). Daarna kwam Geuldal meer naar voren en kon Bunde counteren. Robin werd door Kenneth op de keeper van Geuldal afgestuurd en hij wist de voorsprong van Bunde te verdriedubbelen (0-3). Bunde liet vervolgens nog een aantal kansen en mogelijkheden onbenut. Vlak voor tijd mocht Geuldal nog de eer redden (1-3). Enkele minuten later floot de scheidsrechter voor het eind. Het was een zeer goede teamprestatie van de veteranen van Bunde die in de derde helft met bier en schrobbeler werd gevierd. Enig smetje was het uitvallen van Olav in de tweede helft met een enkelblessure. Hopelijk valt de schade mee. Beterschap Olav!

Volgende week onze laatste wedstrijd van 2022, thuis tegen de veteranen van OVCS om 17.00 uur.