Heiveld 2
6241EK
BUNDE
tel. 043-3646253

Vandaag spelen wij thuis tegen angstgegener SVO DVC'16 MO17-1. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, en hebben reeds meerdere malen tegen elkaar gespeeld, waarvan Bunde pas 1 maal heeft kunnen winnen (2x verlies, 1x gelijk en 1x winst). Hopelijk dat het dubbeltje vandaag wel naar onze kant toerolt.

De meiden hoeven in ieder geval niet gemotiveerd te worden, iedereen is ruim op tijd aanwezig en er kan dus ook een zeer fatsoenlijke warming-up gedaan worden.
Bunde begint sterk aan de wedstrijd en probeert de tegenstander direct op eigen veld vast te zetten. De tegenstander probeert hetzelfde en daardoor worden er vanaf minuut 1 pittige maar faire duels uitgevochten. Zoals gezegd begint Bunde sterk en dat leidt in de 14e minuut tot een verdiende voorsprong door Madison 1 - 0, prachtige steekpass van Esri. Echter kunnen wij niet lang van onze voorsrpong genieten,  een foutje achterin wordt vakkundig afgestraft en 3 minuten later staat het dan ook 1 - 1. De tegenstander wordt sterker, en dringt Bunde meer terug naar achteren. Wederom een onoplettendheid wordt bunde fataal, 1 - 2. vlak voor tijd krijgt Bunde nog een zeer grote kans op de gelijkmaker, maar de bal wordt voor een leeg doel overgeschoten. Wij gaan met een 1 - 2 achterstand de rust in.

Na rust hetzelfde beeld, beide teams strijden voor iedere centimeter, echter rolt het dubbeltje steeds vaken weer de kant van de tegenstander op. Deze kunnen in de 53e minuut de score uitbouwen naar 1 - 3.  Bunde gaat nu alles of niets spelen en dat leidt in de 57e minuut tot een scrimmage in het 16 meter gebied vam de tegenstander. Uit een onmogelijk hoek weet Nika toch op doel te schieten en scoort de 2 - 3. Door wederom een fout, Guusje schat een bal niet goed in door de wind, kan de tegenstander het verschol weer naar 2 tillen, 2 - 4. Het laatste kwartier gooit Bunde echt alles in de strijd wat het heeft en mag gelukkig 2 minuten later door Madison de 3 - 4 aantekenen. Volgens heeft Bunde nu bijna iedereen in de aanval gestuurd om de terechte gelijkmaker te proberen te scoren. Helaas is ons dat niet gelukt en gaan de 3 punten weer mee naar Eijsden. Ondanks het zoveelste verlies is dit wel voor beide teams steeds de leukste wedstrijd van de competitie, volgende keer hopen wij op meer succes.

De meiden hebben in ieder geval gestreden, de wedstrijd wordt helass beslist door een aantal persoonlijke fouten, maar dat hoort bij voetbal. Wij zien iedere week wel steeds meer vooruit gang en dat is ook heel belangrijk, meiden ondanks alles toch top gespeeld.

De meiden die tegen SVO DVC'16 MO17-1 hebben gespeeld zijn:
Guusje, Romy, Isa A, Isa K, Philomene, Esri, Milou, Nika, Madison, Noa, Giada, Kiki en Eefje

Afwezig:
Chelsey, Lisa, Linn, Isa P., avesta, Karen

Woensdag 23-02-2022 20:0 uur thuis een oefenwedstrijd tegen het talententeam van Rapid'54

De eerst volgende competitie wedstrijd is op 12-03-2020 13:30 uur uit tegen ST Eindse Boys/Merefeldia MO17-1