19-09-2020 Veteranen Bunde – Veteranen Jekerdal 1 1-1

Datum

19 september 2020 17:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de tweede wedstrijd voor de veteranen van Bunde. De coaching was vandaag uitbesteed aan ad-ad-ad-interim coach Frank en scheidrechter was net als vorige week Erik Gulikers!

Ondanks de hoge temperatuur toch een vrij hoog tempo van beide kanten,

Bunde begon vrij sterk maar liep zich iedere keer weer vast op de helft van Jekerdal. De tegenstander parkeerde de bus op de eigen helft en Bunde was niet bij machte om ruimte te creëeren en zodoende de tegenstander onder druk te zetten. De eerste de beste tegenaanval van Jekerdal was het raak. Na balverlies kon Jekerdal, tegen de verhouding in de 0-1 aantekenen.

Dit was tevens de ruststand.

Na de rust begon Bunde met 4 verse spelers en ontstonden er meer kansen.Uiteindelijk werd na een hoekschop van Robin de bal met het hoofd verlengd door Sascha en de bal via Marcel Adriaansen in het doel verlengd ; 1-1.

Bunde rook bloed maar kon niet verder doordrukken. De stand bleef dus steken op 1-1. Na afloop werd de derde helft op een mooie manier afgesloten en werden beide partijen voorzien van drank en snacks door Peter, Sandra, Hennie en Kitty !

Volgende week uit naar de veteranen van Limburgia.